miércoles, 26 de marzo de 2014

Pràctica del mòdul 2: l'entrevista

L'activitat proposada consisteix a preparar prèviament una entrevista per a poder-la enregistrar més tard sobre el procés d'aprenentatge al llarg del curs PQPI. Amb aquesta activitat, que treballa la competència comunicativa i personal, l'alumnat pot aprendre a produir textos orals per a la vida quotidiana així com reflexionar sobre el seu propi aprenentatge i els seus interessos i motivacions. A més a més, òbviament de treballar la competència digital. 
L'activitat també permet posar en joc el treball grupal o per parelles ja que és un tipus de text en el que necessàriament han d'intervenir dues persones. 
En el meu cas, vaig tenir ja l'oportunitat de posar en pràctica, fa unes setmanes, aquesta activitat a classe i finalment, després de publicar-la al blog de la classe, vam poder publicar l'entrevista, enllaçada a continuació, a la revista de l'institut. El fet de publicar-la en un mitjà del centre va permetre donar a conèixer, de primera mà, l'opinió sobre el PQPI d'una de les nostres alumnes a tota la comunitat educativa de l'institut. 
 
Aquí podeu escoltar-la:
 


Olga Torres
PQPI-INS Castellbisbal, Auxiliar de comerç i atenció al públic

No hay comentarios:

Publicar un comentario