viernes, 19 de abril de 2013

Mòdul 6: històries d'aquí i d'allà

La meva proposta didàctica seria la realització d'una història col·laborativa en petits grups (3-4) amb alumnes de 3 cicle d'educació primària. El professor/a podria assenyalar una sèrie de paraules clau d'un tema estudiat que haurien d'aparèixer en totes les històries. Perquè l'activitat es desenvolupi correctament hi hauria d'haver una sèrie de premisses bàsiques que comento per sobre:

1.       Els membres del diferents grups no estarien junts a l'hora de fer l'activitat, sinó repartits per tota la classe.

2.       Hi hauria d'haver un ordre d'intervencions que podrien pactar els mateixos membres del grup.

3.   El professor/a podria donar uns 2-3 minuts per cada intervenció per tal que l'activitat fos més dinàmica i els altres membres del grup no s'avorreixin mentre esperen el seu torn.

4.       Finalment, es podrien exposar totes les històries, de manera que cada membre del grup, llegís en veu alta la seva aportació.

Per fer aquesta activitat disposarem d'una eina online anomenada Zopler (http://zopler.com) que permet crear històries de manera col·laborativa d'una forma molt senzilla. A més a més, de cara a una possible avaluació final del treball, amb aquesta eina es pot veure que és el que cada membre del grup ha aportat a la història.

A reveure!!!!

Diego Padilla - @diepa15

No hay comentarios:

Publicar un comentario