martes, 26 de marzo de 2013

Mòdul 5: juguem a explicar contes?

El nostre punt de partida serà la pàgina web http://www.totcontes.com/grans-classics formada per 40 contes. El professor/a posarà en una bossa el nom dels 40 contes i els alumnes (2on o 3er cicle de Primària) en parelles triaran un a l'atzar (jo faria també els grups a l'atzar).



A continuació, els diferents grups s'hauran de llegir el seu conte i preparar 3 preguntes en el que la resposta sigui molt concreta (una o dos paraules). En una altra sessió, anirà sortint cada grup al davant i llegiran el conte en veu alta als seus companys des de la tablet o netbook i al finalitzar els hi faran les tres preguntes que han preparat.

Es tracte de fer un joc en el que els diferents grups podrien obtenir 3 punts per conte, multiplicat pel número total de contes. Al final, cada grup faria un recompte dels punts obtinguts per veure qui ha estat el grup guanyador. Per això, el professor/a hauria de passar als alumnes la plantilla per escriure a la tablet o netbook les respostes i obtenir les puntuacions finals.


Us deixo l'enllaç a una plantilla que he fet amb google drive full de càlcul per si algú l'interessa (l'he fet amb 10 contes d'exemple). Hi ha una funció en la part de sota que sumaria els si que hi hauria en la columna Encerts si/no.


Qualsevol dubte em comenteu, fins aviat!!!!


--
Diego Padilla
@diepa15

No hay comentarios:

Publicar un comentario